۲۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۳۶

درمان ساده تر بیماری های گوارشی با فناوری چاپ سه بعدی

درمان ساده تر بیماری های گوارشی با فناوری چاپ سه بعدی

بررسی و نظارت دقیق بر عملکرد دستگاه گوارش می تواند جلوی ابتلای انسان ها به بسیاری از بیماری ها را بگیرد و فناوری چاپ سه بعدی تحقق این هدف را ساده تر کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجتال ترندز، تقریبا هر چیزی که جذب بدن انسان می شود از مسیر دستگاه گوارش می گذرد و لذا کنترل این بخش از بدن تاثیر فراوانی بر حفظ سلامت انسان دارد.

محققان دانشگاه کالیفرنیا برای بررسی دقیق تر این بخش از بدن انسان ابزار تازه ای ابداع کرده اند که قابل نصب بر روی شکم انسان است و با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی تهیه می شود.

ابزار یادشده فعالیت های دستگاه گوارش بدن را تحت کنترل قرار می دهد و با ثبت فعالیت های الکتریکی داخل شکم در بازه های زمانی ۲۴ ساعته و با استفاده از یک جعبه طراحی شده با چاپگرهای سه بعدی که متشکل از ۱۰ الکترود است، می تواند داده های دقیقی را در اختیار هر فرد و همین طور پزشک معالج او قرار دهد.

تا به حال کنترل دقیق و لحظه به لحظه فعالیت های دستگاه گوارش برای پزشکان ممکن نبوده، اما این ابزار درک بهتر اختلالات این بخش از بدن و یافتن روش های درمانی دقیق تر و موثرتر را ممکن می کند.

کار اصلی این دستگاه برآورد و اندازه گیری فعالیت الکتریکی ناشی از تحرک عضلات شکم به منظور دریافت و تجزیه و گوارش غذاست. اختلال در این فعالیت می تواند نشانه ای از مشکلات دستگاه گوارشی باشد. البته فعلا تنها یک نمونه آزمایشی از این دستگاه ساخته شده و تکمیل آن نیاز به بررسی های بیشتر دارد.

کد خبر 4268412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha